Mann knivstukket i ryggen i Rogaland

23-åringen som ble knivstukket i en bryllupsfest natt til søndag, er under behandling på Stavanger universitetssykehus.

KNIVSTUKKET: En 19 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket sin bror i ryggen i en bryllupsfest natt til søndag. Foto: Ronny Hjertås
KNIVSTUKKET: En 19 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket sin bror i ryggen i en bryllupsfest natt til søndag. Foto: Ronny HjertåsVis mer

En 19 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket sin eldre bror under en bryllupsfest i Klepp kommune natt til søndag, opplyser Sørvest politidistrikt i en pressemelding søndag formiddag.

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.10, og hendelsen fant sted i Orre samfunnshus.

Den fornærmede 23-åringen ble fraktet til sykehus med stikkskader i ryggen. Han var ved bevissthet da han ble sendt med ambulanse, opplyser politiet.

Begge de involverte var gjester i bryllupsfesten.

- Vi har kontroll på kniven, men vi ønsker ikke å gå ut med hvilken type kniv det dreier seg om såpass tidlig i etterforskningen, sier politiadvokat Sveinung Andersen til Dagbladet.

19-åringen er foreløpig siktet for kroppsskade, men Andersen forteller at de vil vurdere å endre på siktelsen når de får mer opplysninger om skadeomfanget.

«Han er nå blitt avhørt. Det er mange vitner som må avhøres, og av hensyn til etterforskningen kan jeg dessverre ikke gi noen opplysninger. Vi har bedt om at enkelte etterforskningsskritt blir foretatt, uten at jeg kan gå nærmere inn på dette nå», skriver forsvarer Odd Rune Torstrup i en tekstmelding til Dagbladet.

Fikk kontroll

Da politiet ankom stedet hadde andre gjester tatt kontroll på siktede.

- Politiet har gjennomført flere vitneavhør på stedet, og er godt i gang med videre etterforskning. Det vil bli tatt flere avhør i løpet av dagen for å få nærmere opplysninger om hva som har skjedd og hva som er bakgrunnen for hendelsen, sier politiadvokat Andersen.

- Dersom noen har video eller bilder av det som skjedde, eller annen informasjon bes de kontakte politiet på tlf. 02800, legger Andersen til.

Ukjent tilstand

Fornærmede er under behandling ved Stavanger universitetssykehus, og politiet er ikke kjent med hans nåværende tilstand.

Siktede er kjent for politiet fra tidligere, opplyste politiet overfor Dagbladet i natt.