Mann knivstukket i ryggen i Rogaland

23-åringen som ble knivstukket i en bryllupsfest natt til søndag, er under behandling på Stavanger universitetssykehus.

KNIVSTUKKET: En 19 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket sin bror i ryggen i en bryllupsfest natt til søndag. Foto: Ronny Hjertås
KNIVSTUKKET: En 19 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket sin bror i ryggen i en bryllupsfest natt til søndag. Foto: Ronny Hjertås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 19 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket sin eldre bror under en bryllupsfest i Klepp kommune natt til søndag, opplyser Sørvest politidistrikt i en pressemelding søndag formiddag.

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.10, og hendelsen fant sted i Orre samfunnshus.

Den fornærmede 23-åringen ble fraktet til sykehus med stikkskader i ryggen. Han var ved bevissthet da han ble sendt med ambulanse, opplyser politiet.

Begge de involverte var gjester i bryllupsfesten.

- Vi har kontroll på kniven, men vi ønsker ikke å gå ut med hvilken type kniv det dreier seg om såpass tidlig i etterforskningen, sier politiadvokat Sveinung Andersen til Dagbladet.

19-åringen er foreløpig siktet for kroppsskade, men Andersen forteller at de vil vurdere å endre på siktelsen når de får mer opplysninger om skadeomfanget.

«Han er nå blitt avhørt. Det er mange vitner som må avhøres, og av hensyn til etterforskningen kan jeg dessverre ikke gi noen opplysninger. Vi har bedt om at enkelte etterforskningsskritt blir foretatt, uten at jeg kan gå nærmere inn på dette nå», skriver forsvarer Odd Rune Torstrup i en tekstmelding til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer