Mann knivstukket i taxikø

Ble stukket flere ganger i ryggen. - Knivmannen var helt gal i blikket, sier vitne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En mann ble knivstukket ved en drosjekø midt i Oslo sentrum i natt. Gjerningsmannen ble pågrepet på åstedet like etterpå, etter en slåsskamp med politiet.

Knivmannen stakk først av, men vendte så tilbake og angrep tjenestemennene.

Mange vitner

- Knivstikkingen skjedde i køen ved tinghuset nøyaktig klokka 04.00. Vi vet ikke mye på dette tidspunktet, men det var lang kø og mange vitner til hendelsen, sier operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

33-årige Geir Ole er et av politiets hovedvitner. Han forteller at gjerningsmannen oppførte seg fullstendig irrasjonelt.

- Jeg og noen kamerater kom ut fra ei kebabsjappe ved holdeplassen da vi så gjerningsmannen stå og denge løs på ei vever jente. Vennene hennes kom henne til unnsetning og gikk til angrep på ham, forteller Oslo-mannen til Dagbladet.no.

- Vi prøvde å gå imellom, og ting roet seg litt. Plutselig blusset det opp igjen, og gjerningsmannen begynte igjen å dælje løs på de andre, før han plutselig trakk en veldig spiss kniv, forteller Geir Ole, som ikke vil ha etternavnet sitt i avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer