Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann knivstukket i Trondheim

Politijakt etter gjerningsmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- En mann i 20-årene ble knivstukket i Trondheim sentrum. Han er innlagt på St. Olavs hospital for behandling, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB mandag morgen.

Mannen ble stukket med kniv i magen. Politiet er ikke kjent med skadeomfanget, men opplyser at tilstanden ikke skal være livstruende.

Politiet ble varslet om knivstikkingen i 23.30-tiden søndag kveld. Gjerningsmannen beskrives av politiet som mørk i huden og cirka 170 centimeter høy. Han hadde rød jakke eller genser.

Knivstikkingen skjedde ute i Trondheim sentrum, men Solfrid Lægdheim ønsker ikke å gi mer detaljerte opplysninger om åstedet av hensyn til etterforskningen. Flere bevæpnede patruljer stanset imidlertid alle biler på vei ut av byen på Elgeseter bru søndag kveld, skriver Adresseavisen. Det er ikke kjent om det var vitner til knivstikkingen.

- Vi jobber fortsatt med å finne gjerningsmannen, sier Lægdheim i 6.30-tiden mandag morgen.

(NTB)