Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann knivstukket på åpen gate i Oslo sentrum, to menn pågrepet

Offeret er kjørt til sykehus for behandling.

KNIVSTIKKING:  Politiet på åstedet i Osterhaus gate i Oslo hvor en mann ble knivstukket lørdag ettermiddag.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
KNIVSTIKKING: Politiet på åstedet i Osterhaus gate i Oslo hvor en mann ble knivstukket lørdag ettermiddag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann ble i 13-tida i dag knivstukket i Osterhaus gate i Oslo sentrum.

- Det har skjedd ute på gata og en mann er kjørt til sykehus for behandling, sier operasjonsleder Hilde Walsø i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Har pågrepet to Politiet jaktet i ettertid på gjerningsmannen, som var en mann med norsk eller nordeuropeisk utseende på rundt 30 år. Han er rundt 1.80 høy og er kledd i mørke klær.

I 14-tida pågrep politiet to menn.

- De to var sammen i nærheten av Eventyrbrua. Beskrivelsen av gjerningsmannen stemte godt med han ene og de ble tatt med inn til politistasjonen. Han andre er påtruffet i nærheten av en forbrytelse og blir kjørt inn. Og da får krimvakta beslutte om han hadde noe med det å gjøre eller ikke, sier Walsø til Dagbladet.

I tillegg kom det en mann til åstedet kort tid etter hendelsen, som hadde blod på klærne. Han er kjørt til politistasjonen, men har ikke status som pågrepet. Et kvinnelig vitne er også kjørt til politistasjonen.

Ikke livstruende skadd Politiet søkte i området etter gjerningsmannen, i tillegg til å gjøre undersøkelser på stedet og sjekke videobilder.

- Vitner opplyser at det var en mann som løp fra stedet, sier Walsø til Dagbladet.

Hun sier mannen som ble knivstukket, ikke er livstruende skadd.

- Han er en mann i slutten av 50-åra og behandles nå på sykehus. Vi vet ikke om det er en relasjon mellom de to eller hvilket forhold de hadde til hverandre, sier Walsø til Dagbladet.

• TIPS OSS med MMS/SMS til 2400 eller på mail til 2400@dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media