Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann knivstukket på Skedsmokorset

En mann i midten av 20-åra er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble knivstukket på Skedsmokorset utenfor Oslo mandag kveld.

- Det har vært en uoverensstemmelse mellom to personer, og denne har utartet til et knivslagsmål. Det endte med at en mann i begynnelsen av 30-årene ble stukket. Kort tid etterpå ble en mann i midten av 20-årene pågrepet, sier operasjonsleder Svein Arild Hallås i Romerike politidistrikt til NTB.

I en bolig Knivstikkingen skal ha skjedd inne i en bolig, men både offeret og den antatte gjerningsmannen ble tatt hånd om utendørs i boligområdet, skriver Romerikes Blad.

- Vi fikk først melding om en blodig mann som løp rundt i gata her, så fikk vi kort tid etter melding om en mann som løp rundt med kniv, sier politiets innsatsleder Roy Alkvist.

Førstehjelp Det ble ytt førstehjelp på stedet til mannen som var knivstukket, før han ble kjørt til Ullevål sykehus i ambulanse. Alkvist sier det er for tidlig å gi en beskrivelse av skadeomfanget.

- Men ut fra det jeg kunne se så det alvorlig ut. Han er stukket i overkroppen.

Begge de involverte mennene er trolig fra Øst-Europa. Hva som ligger bak uoverensstemmelsen som endte med mandagens knivstikking, er foreløpig ikke klart, ei heller hva slags forhold det er mellom de to mennene.

- Vi har ikke fått noen forklaring fra noen av dem, og vi kommer nok til å trenge tolk for å kunne gjøre det, sier Hallås.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media