HUNDEPATRULJE: En hundepatrulje er satt inn i søket etter gjerningsmennene. Foto. VEGARD M. AAS / PRESSE 3.0
HUNDEPATRULJE: En hundepatrulje er satt inn i søket etter gjerningsmennene. Foto. VEGARD M. AAS / PRESSE 3.0Vis mer

Mann knivstukket utenfor politistasjon i Oslo

Meldte selv fra om hendelsen i skranken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i midten av 30-åra ligger nå på Ullevål universitetssykehus, etter at han ble knivstukket utenfor Sentrum politistasjon i Oslo. Politiet jakter på opptil fire gjerningsmenn.

- Mannen kom selv inn på politivakta og fortalte at han var blitt knivstukket. Han blødde ikke åpenbart, men viste seg ved nærmere undersøkelse å være stukket - så vi kjørte ham til sykehuset med en gang, opplyser Sven-Martin Ege, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

Det er uklart hva som var foranledningen til knivepisoden, som trolig har foregått bare meter unna stasjonen. Ut fra opplysningene den skadde mannen har gitt, leter politiet etter opptil fire personer som har stukket av fra åstedet. En hundepatrulje er satt inn i søket.

- Vi har få opplysninger i saken, og er interessert i vitner, sier Ege, og opplyser at de kan henvende seg på politiets fellesnummer 02800.

Operasjonslederen opplyser at den skadde er «ikke etnisk norsk», og at han vil bli avhørt. Gjerningsmennene beskrives som «unge østafrikanere».

Dagbladet følger saken.

UKJENT ÅSTED: Politiet leter etter åstedet for knivstikkingen på Arbeidersamfunnets plass - rett utenfor Sentrum politistasjon. Foto: VEGARD M. AAS / PRESSE 3.0
UKJENT ÅSTED: Politiet leter etter åstedet for knivstikkingen på Arbeidersamfunnets plass - rett utenfor Sentrum politistasjon. Foto: VEGARD M. AAS / PRESSE 3.0 Vis mer