Mann knivstukket ved kjøpesenter i Skedsmo

En mann ble knivstukket ved et kjøpesenter i Skedsmo lørdag ettermiddag. En person er pågrepet i saken.

KNIVSTUKKET: En mann i 20-årene er knivstukket ved Skjetten senter i Skedsmo i Akershus. Politiet leter etter antatte gjerningspersoner. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
KNIVSTUKKET: En mann i 20-årene er knivstukket ved Skjetten senter i Skedsmo i Akershus. Politiet leter etter antatte gjerningspersoner. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Har du tips, bilder eller video? Ta kontakt på 24 00 00 00, MMS til 2400 eller e-post til 2400@dagbladet.no

En mann har blitt pågrepet etter at en mann i slutten av 20-årene ble knivstukket på Skjetten i Skedsmo lørdag ettermiddag. Fornærmede, som har blitt operert på Ullevål sykehus, beskrives som stabil.

Knivstukket i magen

Det var klokka 15.29 at Øst politidistrikt melding fra AMK om at en person hadde blitt knivstukket i nærheten av Skjetten senter.

- En person er knivstukket i mageregionen. Dette har skjedd i området rundt senteret. Det er mulig at det kan ha skjedd klammeri på forhånd, sa operasjonsleder Trond Lorentzen til Dagbladet.

Ifølge vitneobservasjoner kan det tyde på at det har vært en hendelse på en bussholdeplass litt bortenfor der, forteller Lorentzen.

Det er foreløpig uavklart nøyaktig hvor episoden skal ha oppstått. I meldingen fra AMK ble politiet informert om at dette skjedde ved kjøpesenteret, og at to personer deretter skal ha løpt fra stedet. I ettertid fikk politiet meldinger om at hendelsen skal ha skjedd i Tårnbyveien, hvor fornærmede ble funnet.

Ønsker tips

Politiet ønsker tips fra vitner som kan ha sett en slik episode mellom tre eller flere personer i området rett før klokka 15.29.

Politiet kan tipses på telefon 64 99 91 30

Operert på Ullevål

Knivofferet, som skal være kjent for politiet fra tidligere, var ved bevissthet da nødetatene ankom. Han ble fraktet til Ullevål sykehus, hvor han ble operert.

Klokka 21.45 skriver politiet i en oppdatering at hans tilstand beskrives per nå som stabil og våken. I samme oppdatering informerer politiet om pågripelsen i saken:

- Vi har pågrepet en mann i saken og jobber med å avklare hvilken rolle/ tilknytning han kan ha til hendelsen, skriver politiet på twitter.

Tidligere i dag informerte politiet om at fornærmede hevdet det var to gjerningspersoner. Disse ble beskrevet som mørke i huden med tydelige øreringer eller øredobber, kledd i store, svarte jakker.

- Vi kjenner ikke til noen sikker ID på disse. Vi har noen moduskandidater som vi gjør nærmere undersøkelser rundt, sa Lorentzen.

Politiet søkte etter de antatte gjerningspersonene i området med mye ressurser. En rekke politipatruljer, hundepatruljen og politihelikopteret bistod i letingen. Politiet sperret også av Tårnbyveien midt imot senteret.

Dagbladet følger saken.

SPERRET AV: Politiet har sperret av et område. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
SPERRET AV: Politiet har sperret av et område. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer