Meldinger om skudd avfyrt i Oslo:

Mann kom blodig inn i butikk og sa han var skutt

Politiet har kontroll på en mistenkt og ett skytevåpen etter meldinger om at det er avfyrt skudd i Oslo sentrum.

SKUDD: Oslopolitiet og nødetatene rykket tidlig fredag morgen ut etter at de hadde mottatt flere meldinger om at det var avfyrt skudd i Oslo sentrum. Reporter: Petter Marius Udland. Video: Christian Wehus / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oslopolitiet og nødetatene rykket tidlig fredag morgen ut til Tollbugata etter at de hadde mottatt flere meldinger om at det var avfyrt skudd der.

De fikk også en melding fra en døgnåpen Joker-butikk i området:

- En mann kom inn på en døgnåpen butikk og sa at han var skutt. De som jobbet der ringte oss, og da vi kom fram hadde mannen skader som var forenelig med skuddskader, sier operasjonsleder Sven Christian Lie til Dagbladet.

Den skadde mannen er kjørt til sykehus. Skadeomfanget er ukjent.

Kunder gjemte seg

Dagbladet har snakket med en person som jobber i den døgnåpne butikken.

Vedkommende, som vil være anonym, forteller at den skadde personen skal ha kommet inn, og deretter gått bak kassa og sagt noe om skyting.

Det skal ha vært kunder i butikken på tidspunktet, som løp ned i kjelleren og gjemte seg på lageret der inntil politiet ankom stedet.

Våpenbeslag

Politiet iverksatte en væpnet politiaksjon, og basert på vitneobservasjoner og politiets egne observasjoner - blant annet fra politihelikopter - gikk de til pågripelse av en mann i et bygg like i nærheten, ifølge operasjonsleder Lie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer