Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann kom på døra- blottet seg for 10-åring

Jenta, som var alene hjemme, fikk varslet naboen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Bergen slo alarm etter at en voksen mann oppsøkte et hus i Titlestadvegen i Fana i ettermiddag og blottet seg for en 10 år gammel jente, skriver Bergens Tidende.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 16.45 i ettermiddag.

Varslet naboen Jenta, som bare er ti år gammel, løp over til nærmeste nabo og fikk varslet om hendelsen.

- Jenta var på dette tidspunktet alene hjemme. Det ringte på døra og en voksen person som snakket dårlig norsk viste fram en lapp der det stod noe om at han trengte penger. Han var iført en caps og en sort jakke med grønne detaljer. Deretter blottet han seg for jenta, sier operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, Morten Kronen, til Dagbladet.

Jenta varslet en nabo, som deretter varslet politiet.

- Vi sendte straks ut en hundepatrulje og en annen patrulje til området uten resultater. Vi har også foretatt en spørrerunde i området uten at det har ført til nye opplysninger, sier Kronen.

Ringer på dører og ber om penger Klokken 19.15 i kveld pågrep politiet det de tror er gjerningsmannen, som da befant seg i området. Han er en 21-årig utenlandsk borger. Beskrivelsen av mannen samsvarer med det politiet har fått beskrevet tidligere.

Han er nå satt i arresten, opplyser politiet.

Ifølge operasjonsleder har politidistriktet fått mange meldinger fra personer som opplever at folk som snakker dårlig norsk tropper opp på dørene deres med lapper der det står at de har har forskjellige sykdommer eller andre problemer og at de ber om penger.

- Men vi har ikke tidligere fått meldinger at disse skal ha blottet seg, sier Kronen til Dagbladet.