Mann kritisk skadd etter å ha blitt skutt i Oslo

Hevder selv det var et uhell.

SKYTEEPISODE:  Politet er på plass etter en skyteepisode i Heimdalsgata i Oslo søndag.
Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix
SKYTEEPISODE: Politet er på plass etter en skyteepisode i Heimdalsgata i Oslo søndag. Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann ble i dag skutt i en leilighet på Grønland i Oslo. Han skal nå være utenfor livsfare.

- Vi fikk melding om hendelsen litt over klokka 11. Det er en mann som er skutt. Vi jobber nå med taktisk og teknisk etterforskning på stedet, sier operasjonsleder Steinar Hausvik til Dagbladet.

Sett noe mistenkelig Hendelsesforløpet er ukjent for politiet.

- Mannen som ble skutt sier selv at det var et uhell, men vi tror ikke det stemmer, sier vaktleder ved Krimvakta i Oslo, Arne Kaspersen til Dagbladet.

Politiet ber folk som har vært i området rundt Heimdalsgata i denne tidsperioden å melde fra til politiet dersom de har sett noe mistenkelig.

Den skadde blir operert for skadene på Ullevål Sykehus. Tilstanden hans skal nå være stabil og ifølge politet er han utenfor livsfare.

Løp fra stedet Han vil etter planen bli forhørt i løpet av kvelden.


En mann løp fra stedet, men det er enda ikke klart for politiet hvilken rolle han har i forbindelse med hendelsen. Politiet beskriver han som en ca 180 cm høy mann, lys i huden, skallet og iført svart anorakk.
 
Har du tips, innspill, video eller bilder? Last opp videoen din til DBTV-desken, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.

Dagbladet følger saken.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer