Mann kritisk skadd etter knivstikking i Oslo

Politiet har siktet en person som de foreløpig ikke er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk ca. klokka 21.48 torsdag kveld melding fra AMK om at en person hadde blitt knivstukket ved T-banestasjonen på Ellingsrudåsen i Oslo.

Personen, som er en mann i 20-åra ifølge VG, ble kjørt til Ullevål sykehus med stikkskader.

- På stedet ble han behandlet for mulige stikkskader på overkroppen. Tilstanden hans er fortsatt kritisk, sier Guro Sandnes, vaktleder ved krimvakta i Oslo, til Dagbladet klokka 05.50 fredag.

En person siktet

Sandnes forteller at politiet har foretatt kriminaltekniske undersøkelser på åstedet i natt og at de fortsetter søket etter en antatt gjerningsperson fredag.

- Vi har siktet en person i saken som foreløpig ikke er pågrepet, sier Sandnes, som foreløpig ikke kan gå inn på hva vedkommende er siktet for.

Politiet ønsker ikke å si noe stikkvåpenet.

- Vi har gjort beslag i saken, men ønsker ikke å si noe om hva slags beslag vi har gjort, sier hun.

Flere patruljer, inkludert en hundepatrulje og politihelikopter deltok i søket torsdag kveld. Det aktive søket ble avsluttet før midnatt.

Sandnes ved krimvakta forteller at flere sentrale vitner ble brakt inn for avhør i går kveld. Politiet skal avhøre flere personer utover dagen.

Politiet stanset T-banetrafikken mellom Furuset og Ellingsrudåsen i en periode torsdag kveld. Det gikk derfor buss for T-bane en periode fram til klokka 01 natt til fredag.

Dagbladet følger saken.