Mann lå i veien - påkjørt før politiet rakk fram

Lå i et uopplyst område i veibanen av E18 i Ski.

PÅKJØRT: En mann omkom da han ble truffet av en bil på E18 i Ski i Akershus i kveld. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
PÅKJØRT: En mann omkom da han ble truffet av en bil på E18 i Ski i Akershus i kveld. Foto: Tipser.no/Daniel D. LaabakVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
Politiet fikk søndag flere meldinger om en mann som lå i veibanen i et uopplyst område av E18 i Ski i Akershus. Før de rakk fram ble mannen påkjørt og døde av skadene.

Klokken 19.45 fikk politiet den første meldingen om mannen, som befant seg i veibanen mellom Kråkstad og Holstad i Ski kommune. Flere bilister måtte svinge unna for å unngå påkjørsel på den mørke veistrekningen, melder NTB.

- Klokken 19.50, rett før politiets ankomst, ble det meldt om en trafikkulykke samme sted. Kort tid etter ble en mann i 30-årene bekreftet omkommet, opplyser Kari Jenny Monsen i Follo politidistrikt til NTB.

Politiet har sperret av området hvor ulykken skjedde.

Ifølge Østlandets Blad er det en mannlig syklist i 30-åra som er omkommet.

Flere bilister har tatt kontakt med Dagbladet i kveld. En av dem snakket med mannen som omkom bare minutter før ulykken skjedde.

- Jeg stoppet fordi det lå en sykkel i veien. Mannen dukket opp fra grøfta da jeg begynte å flytte på den. Da jeg kjørte videre ringte jeg politiet, som hadde fått flere telefoner om det samme, sier bilisten.

Dagbladet kommer med mer.