Mann livstruende skadd i frontkrasj med tankbil

Alvorlig bilulykke i Oslo.

HARDT SKADD: En mann i 30-40-åra ble ført til Ullevål sykehus med alvorlige skader, etter at bilen han kjørte frontkolliderte med en tankbil i Ekebergtunnelen. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
HARDT SKADD: En mann i 30-40-åra ble ført til Ullevål sykehus med alvorlige skader, etter at bilen han kjørte frontkolliderte med en tankbil i Ekebergtunnelen. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSENVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 (Dagbladet): En mann i slutten av 40-åra er brakt til Ullevål sykehus med svært alvorlige skader, etter at bilen han førte frontkolliderte med en tankbil i Ekeberg-tunnelen i Oslo i natt.

Ullevål sykehus melder i 04-tiden at mannen er livstruende skadd og tilstanden kritisk. Mannen er operert, og har blant annet skader i buken.

- På grunn av vedlikeholdsarbeid så er det toveiskjøring i sørgående løp. De kolliderte ved inngangen. Mannen var på vei fra Oslo sentrum, og tankbilen på vei inn til sentrum, opplyser operasjonsleder Kjell Hjulstad ved Oslo politidistrikt.

Mannen var bevisstløs og ble sittende fastklemt lenge som følge av den svært kraftige kollisjonen. Bilen han førte var svenskregistrert, men det er ikke kjent om han selv var fra landet.

Tankbilen var tom og det er ingen fare for lekkasjer. Føreren av denne pådro seg mindre skader og ble ført til legevakten.

Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent.

LETTERE SKADD: Tankbilføreren ble ført til legevakta. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
LETTERE SKADD: Tankbilføreren ble ført til legevakta. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN Vis mer