STOR POLITIAKSJON: En person mistet livet da han ble skutt i magen på en kafé i Malmö, opplyser politiet i Skåne. To andre fikk skuddskader i henholdsvis hånden og beinet. De skal ikke være livstruende skadd. Foto: Johan Nilsson / SCANPIX
STOR POLITIAKSJON: En person mistet livet da han ble skutt i magen på en kafé i Malmö, opplyser politiet i Skåne. To andre fikk skuddskader i henholdsvis hånden og beinet. De skal ikke være livstruende skadd. Foto: Johan Nilsson / SCANPIXVis mer

Mann med halloween-maske skjøt rundt seg på kafé i Malmö

Tre skutt - en drept på stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En maskert gjerningsmenn stormet inn på kafeen like før klokka 20 i kveld og skjøt en en rekke skudd. Tre menn ble truffet - en ble drept, og to ble skadd. Dødsofferet ble truffet i magen, de to andre i henholdsvis hånda og beinet.

Det ble forsøkt hjerte- og lungeredning på stedet, men livet til mannen i 30-årene sto ikke til å redde.

- Jeg satt noen bord bortenfor og spilte kort da mannen kom inn og skjøt mot en person. Han visste hvem han var ute etter uten tvil. De to andre som fikk skuddskader kom bare i veien for kulene. Så gikk han rolig bort. Da hadde alle kastet seg på gulvet av redsel, sier et vitne til Expressen.

Maskert Det ble først meldt at det var to gjerningsmenn, nå sier politiet at bare en mann kom inn i lokalet med våpen.

- En mann med en halloween-maske forestillende en eldre mann skjøt et stort antall skudd i lokalet. Et 15-talls personer befant seg i lokalet, og tre av dem ble truffet, sier J. B. Cederholm i Skåne-politiet til Aftonbladet.

Etterlyst Det var dermed et stort antall vitner til hendelsen. Hvem som eier lokalet, som beskrives som en kafé, er ikke kjent. Åstedet ligger like ved flere nattklubber som tidligere er blitt raidet av politiet.

Gjerningsmannen er nå etterlyst for drap og drapsforsøk, ifølge Expressen.

De tre som ble skutt er alle menn i 25-30-årsalderen. Alle er kjenninger av politiet.