Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann med hammer ranet kiosk i Oslo

Politiet leter etter gjerningsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Oslo leter etter en mann som natt til tirsdag ranet en Deli De Luca-kiosk i Universitetsgata i Oslo med en hammer.

- Vi har gått gjennom overvåkningsvideo som har gitt oss en veldig god beskrivelse av mannen. Vi søker fortsatt i området, men er i ferd med å trappe ned, sier operasjonsleder Christian Krogh Engeseth til Dagbladet.

Gjerningsmannen skal ha truet til seg et ukjent pengebeløp. Ingen personer ble skadd i ranet.

- Situasjonen var veldig dramatisk for den ansatte, som følte seg truet til å gi fra seg penger. Men heldigvis ble ingen skadd, sier Engeseth.

Politiet fikk melding om ranet klokka 02.12 av en vekter som kom først til stedet. Selve ranet skal ha skjedd rundt klokka 02.00.

Gjerningspersonen skal ifølge beskrivelsene være mellom 25 og 30 år gammel, lys i huden, snakker norsk, rundt 180 centimeter høy, iført grå joggebukse med hvite og røde striper på siden, sort dunjakke og sort lue. Mannen skal også ha båret på en hvit pose.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media