Mann med håndjern funnet død på svaberg

Mystisk likfunn i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Svensk politi står uten spor etter et mystisk likfunn på Bohus Malmöm i Västra Götaland. Det var en kvinne på ferie som fredag morgen gjorde det makabre funnet.

Den døde mannen lå omtrent ti meter fra vannet på et svaberg. Han hadde blåmerker over hele kroppen, et stort sår på det ene benet og håndjern rundt håndleddene.

- Fryker noe kriminelt - Dette er en av grunnen til at vi mistenker at det kan ha skjedd noe ulovlig, sier Thord Haraldsson fra politiet til svenske Aftonbladet.

Det er usikkert om kroppen har ligget der hele tiden eller blitt skylt i land, men politiet sier mannen ikke er drept nylig. Den lille øya hvor mannen ble funnet er for det meste er bebodd av feriegjester på sommeren.

- Det er et par personer som har vært savnet lenge, men vi mistenker forleløpig ikke at det er snakk om noen av disse, sier Haraldsson.

- Helt uten spor - Det finnes ingen lommebok, smykker eller tatoveringer, ingenting å gå etter, sier pressekontakt ved polititiet i Västra Götaland til Expressen.

Politiet har mottat flere tips, men har enda ikke klart å identifisere mannen. Det fokuseres nå på å finne ut hvem den døde mannen er, og politiet ber allmennheten om hjelp. Mannen skal ha hatt på seg joggesko og en blå skjorte.