Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann med machete forsøkte å hogge etter ansatte i Oslo-butikk - ingen skadd

Betjeningen fikk kontroll på mannen og tok fra ham macheten, ifølge politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 20-åra forsøkte fredag ettermiddag å gå til angrep mot betjeningen i en matbutikk i Nydalen i Oslo.

Mannen bar en machete og skal, ifølge operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt, ha forsøkt å hogge etter de ansatte.

- Vi fikk melding om hendelsen klokka 12.56. Da vi snakket med de ansatte i butikken på telefonen, var flere ansatte i håndgemeng med mannen og hadde delvis kontroll på ham, sier Ullsand til Dagbladet.

Mens politiet og den butikk-ansatte hadde telefonkontakt, klarte andre ansatte å ta fra ham macheten. De mistet imidlertid kontroll over mannen.

- Han fortsatte å gå rundt i butikken og oppførte seg truende, sier operasjonleder Ullsand.

Mannen i 20-åra er norsk statsborger, forteller operasjonslederen.

Klokka 13.35 var politiet fremdeles på stedet og avhørte de ansatte.

- Vi vil også avhøre gjerningsmannen utover dagen, sier Ullsand.

Klokka 13.35 var han på legevakta i Oslo og fikk behandling får skader på en finger. Han skal deretter innsettes i arresten, forteller operasjonslederen.

- Per nå har vi ingen informasjon om foranledningen for hendelsen, sier Ullsand.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling