Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann med øks ranet buss i Kristiansund

Politistyrker leter natt til tirsdag etter en mann som truet og slo rundt seg med en øks da han ranet en buss i Kristiansund sent mandag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om ranet som skjedde langs riksvei 70 i bydelen Gomalandet klokka 23.05.

- Vi har ennå ikke pågrepet noen gjerningsmann og har ingen konkret mistanke mot noen. Men vi jobber operativt med søk og har også teknisk og taktisk etterforskning med avhør, sier operasjonsleder Sigvart Sivertsen i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Ved siden av bussjåføren var det to passasjerer i bussen da gjerningsmannen truet til seg penger. Bussjåføren varslet politiet da gjerningsmannen hadde kommet seg ut av bussen.

- Han brukte en øks og skadet også interiøret med den. Ingen personer ble fysisk skadd, men de er selvfølgelig preget av hendelsen, sier Sivertsen.

Gjerningsmannen hadde ifølge vitnene mørke klær og hette, han er cirka 170 centimeter høy og snakket dialekt som kunne tyde på at han kom fra Kristiansund-området.

(NTB)