- Mann med sverd truet tre jenter i Oslo

Ingen pågrepet i massiv væpnet politijakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet jaktet sent mandag kveld på en mann som skal ha oppført seg svært truende overfor tre kvinner i 19-20-åra ved boligblokkene i Granstangen på Furuset i Oslo.

Jentene skal ha hatt et lite barn med seg da det de oppfattet som et overfall skjedde.

- Tre unge kvinner i 19-20 årene med en barnevogn ble oppsøkt av en mann med et sverd på ryggen. Han oppførte seg svært truende og de ble veldig redde, opplyser politiets innsatsleder Lasse Alver til Dagbladet.no på stedet.

Vettskremte klarte de tre å flykte inn i en oppgang i ei av boligblokkene, og ingen av dem ble skadd.

Mannen skal ikke ha gått til fysisk angrep på jentene, ifølge politiet.

Store bevæpnede politistyrker lette i et stort område etter mannen, men ifølge innsatslederen har det ikke blitt gjort observasjoner av noen mistenkelige personer etter hendelsen.- Vi har tatt hånd om de tre jentene, og søker nå etter sverdmannen i området. Han skal ha pakistansk utseende, hadde blå hettegenser med hetta trukket godt ned over ansiktet, og dongeribukse, opplyser operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer