Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann metanolforgiftet - tør ikke melde seg

Politiet mener ytterligere en person er blitt metanolforgiftet, men at han ikke tør å melde seg til politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo mener flere personer har kjøpt metanolholdig sprit fra den siktede 74-åringen. Etter det Dagbladet.no får opplyst, mener politiet at ytterligere en mann er blitt metanolforgiftet i Oslo. Politiet tror han ikke tør å melde seg i frykt for straffeforfølging.

Oslo-politiet vil seinere i dag gå ut med en offentlig advarsel på sine nettsider. De vil at personer som har kjøpt smuglersprit skal melde seg for politiet.

En 74 år gammel minstepensjonist og forretningsmann fra Frogner i Oslo ble i går varetektsfengslet i fire uker, siktet for grov legemsbeskadigelse etter at en 62 år gammel mann fra Oslo øst ble innlagt på Ullevål universitetssykehus med metanolforgiftning.

Det ble gjort beslag på opptil 100 liter metanolhodlig sprit hjemme hos 74-åringen på Frogner i Oslo. Mye av dette var tappet på Absolut Vodka-flasker.

<B>DØDSSPRIT PÅ VILLE VEIER:</B> Mye av metanolspriten som ble funnet i 74-åringens leilighet var helt over på Absolut vodka-flasker.