Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brannen på Moss:

Mann og hund omkom i brann i Moss

En mann og en hund mistet livet i en brann i en leilighet på Jeløya i Moss tirsdag kveld. Mannen var på besøk i den kommunale leiligheten.

UKJENT: Det er foreløpig ikke kjent hvem som omkom i brannen tirsdag kveld. Foto: Christian Clausen / NTB scanpix
UKJENT: Det er foreløpig ikke kjent hvem som omkom i brannen tirsdag kveld. Foto: Christian Clausen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Krimteknikerne har bekreftet at det var en mann som ble funnet omkommet inne i leiligheten, sier krimsjef Henning Dalbye ved Moss politistasjon til Moss Avis onsdag morgen.

Mannen som mistet livet hadde ifølge avisa vært på besøk i leiligheten ved Torderød gård.

Mannen som bodde i leiligheten ble sendt til legevakt for sjekk, men trengte ikke medisinsk behandling. I avhør med politiet kom det fram at gjesten og hunden til mannen som bor i leiligheten omkom i brannen.

Den omkomne mannens identitet er imidlertid ikke bekreftet.

- Vi har våre tanker om hvem den omkomne er. Han vi tenker på er en mann i 30-årene. Men identiteten er ikke bekreftet, det må vi ha hjelp av Kripos med, og svaret vil neppe foreligge allerede i dag. I tillegg må pårørende varsles, opplyser krimsjef Dalbye.

Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 18 tirsdag kveld. Kriminalteknikere ble hentet inn for å finne brannårsaken.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!