<strong>SNØKAOS:</strong> I denne bilen var Jeremy Taylor og hunden Ally snøfaste i fem døgn. De overlevde på tacosaus. Foto: Deschutes County Sheriff's Office
SNØKAOS: I denne bilen var Jeremy Taylor og hunden Ally snøfaste i fem døgn. De overlevde på tacosaus. Foto: Deschutes County Sheriff's Office Vis mer

Mann og hund snøfast i fem døgn - overlevde på tacosaus

Mannen skulle bare fylle bensin sammen med hunden sin, Ally. De endte opp med å bli snøfaste i fem døgn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeremy Taylor (36) og hunden hans, Ally, hadde kjørt for å fylle på bensin søndag 24 februar i Oregon, USA. Da de ikke kom tilbake ble de raskt meldt savnet, skriver CNN.

Kom seg ikke fram

I fem døgn var de to fanget i bilen under et solid snødekke.

36-åringen forteller til politiet at han hadde kjørt seg fast, og at han etter hvert skal ha sovnet. Da han våknet opp mandag til enda mer snø, var det vanskelig å i det hele tatt komme seg ut.

Etter et mislykket forsøk på å kjempe seg gjennom den dype snøen, returnerte Taylor og Ally til bilen.

Kunne ikke tilkalle hjelp

Taylor skal ikke ha hatt telefonen sin med seg, og kunne ikke tilkalle hjelp.

<strong>REDDET AV TACOSAUS:</strong> Jeremy Taylor og hunden hans, Ally, overlevde fem døgn i en snøfast bil i Oregon ved å spise tacosaus. Foto: Deschutes County Sheriff's Office
REDDET AV TACOSAUS: Jeremy Taylor og hunden hans, Ally, overlevde fem døgn i en snøfast bil i Oregon ved å spise tacosaus. Foto: Deschutes County Sheriff's Office Vis mer

Ifølge politiet i Oregon hadde han de neste dagene etter at de ble fanget under snøen, jevnlig startet bilen for å holde varmen.

Og for å døyve sulten, måtte Taylor saumfare bilen.

- Tacosaus redder liv

Ifølge BBC skal Taylor ha spist tre pakker med tacosaus fra hurtigmatkjeden Taco Bell.

I en Facebook-post takker Taylor for hjelpen han fikk, og i et svar på en kommentar fra en venn på nettstedet, skrev han «sterk saus fra Taco Bell redder liv!», ifølge Fox News.

Taco Bell sier de gjerne ønsker å komme i kontakt med 36-åringen for å gi han noen «velfortjente» tacoer og en «care package».

Taylor har foreløpig ikke svart på noen av pressens henvendelser.

Måtte graves ut

Den kommende fredagen etter forsvinningen var det en offroad-sjåfør som hadde ringt nødnummeret og meldte ifra om funnet av mannen. Myndighetene klarte så å grave ut Taylor og Ally.

De ble funnet i god behold og ble så gjenforent med familie og venner.

Det er forøvrig svært kraftige snøstormer som har herjet i den sentrale delen av delstaten Oregon de siste ukene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer