FUNN: Onsdag ettermiddag fant en turgåer to døde personer i Estenstadmarka i Trondheim. FOTO: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FUNN: Onsdag ettermiddag fant en turgåer to døde personer i Estenstadmarka i Trondheim. FOTO: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Mann og kvinne funnet døde i Trondheim

Onsdag ettermiddag fant en turgåer to døde personer i Estenstadmarka i Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

OSLO / TRONDHEIM (Dagbladet): Like før klokka 19 onsdag kveld meldte Trøndelag politidistrikt at en turgåer har funnet to døde personer i Estenstadmarka i Trondheim. Saken etterforskes som mistenkelige dødsfall, men politiet har ingen holdepunkter for å mistenke at noe kriminelt har tilstøtt dem.

Ligget lenge

Etterforskningsleder ved Felles straffesaksinntak hos politiet i Trøndelag, Atle Lothe Pedersen, forteller til Dagbladet at de ble varslet om funnet i 15-tida onsdag ettermiddag.

Pedersen forteller at det dreier seg om to voksne personer, en kvinne og en mann, som bærer preg av å ha ligget der lenge. Det ble også gjort funn av gjenstander, som gjør at politiet antar at de avdøde har vært på tur.

- De ble funnet i et turområdet, men ikke i umiddelbar nærhet til stien. Det kan forklare hvorfor ingen har oppdaget dem tidligere, sier Lothe Pedersen til Dagbladet.

I MARKA: De avdøde ble funnet i et turområde i Estenstadmarka, men ikke i umiddelbar nærhet til stien. FOTO: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
I MARKA: De avdøde ble funnet i et turområde i Estenstadmarka, men ikke i umiddelbar nærhet til stien. FOTO: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Ikke identifisert

På nåværende tidspunkt har politiet ikke klart å gjennomføre en sikker identifikasjon av de avdøde. Politiet har foretatt avhør på stedet, blant annet av turgåeren som gjorde funnet, bekrefter Lothe Pedersen.

- Politiet har gjennomført tekniske undersøkelser på funnstedet, samt at likene har blitt fraktet bort for obduksjon.

- Er det noen som er meldt savnet i Trøndelag, som dere mistenker at det kan være?

- Det er ganske mange savnetsaker i Trøndelag, og det vil være naturlig å se på dem opp mot dette funnet. Men det er en jobb for etterforskningsgruppa.

- Har dere kontaktet pårørende til aktuelle savnede personer?

- Det vil også være en jobb for etterforskningsgruppa. Så snart vi får svar fra obduksjonen, vil vi være i stand til å identifisere dem, sier etterforskningslederen og opplyser at han ikke vet hvor lang tid det vil ta før de får svar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer