Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann og kvinne i 50-åra omkom etter frontkollisjon i Sør-Trøndelag - fire er fortsatt alvorlig skadd

Foreløpig uklart hva som forårsaket ulykken.

ALVORLIG: Totalt seks personer skal være involvert i ulykken i Sør-Trøndelag. Foto: Sigrun Overland, Fosna-Folket / NTB Scanpix.
ALVORLIG: Totalt seks personer skal være involvert i ulykken i Sør-Trøndelag. Foto: Sigrun Overland, Fosna-Folket / NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To personer er døde etter at to biler frontkolliderte på fylkesvei 714 mellom Rørvik og Vanvikan i Sør-Trøndelag søndag ettermiddag.

Fire andre er brakt til St.Olavs Hospital i luftambulanse. Situasjonen er uavklart og alvorlig for to kvinner og to menn, melder NTB.

Det er fortsatt uklart hva som forårsaket ulykken, som har skjedd omlag en kilometer nord for fergeleiet på Rørvik i Rissa kommune. Ifølge lokalavisa Fosna-Folket, var det bart på stedet da ulykken skjedde. Statens vegvesens ulykkesgruppe var på stedet for å gjøre undersøkelser søndag kveld.

- Vi har ikke fått melding om vanskelige kjøreforhold på denne strekningen i løpet av de siste dagene. Men veien ligger nede ved vannet, og det kan lett fryse på der, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i politiet i Trøndelag til NTB.

I den ene bilen satt to mennesker, i den andre var det fire. De to omkomne skal være en mann og en kvinne som begge er i 50-åra, ifølge adressa.no.

Avisa skriver at St.Olavs Hospital måtte kalle inn ekstra mannskaper for å håndtere den alvorlige ulykken søndag kveld. 

- Det skal være to av de fire som satt i den ene bilen som nå er bekreftet omkommet, sier Kimo i politiet til Dagbladet.

Begge de involverte bilene er ifølge politiet registrert på eiere i Sør-Trøndelag.  Ulykken ble meldt i 16.50-tiden søndag.