Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann og kvinne omkom i trafikkulykke

Personbil krasjet med vogntog ved Voss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En kvinne og en mann omkom, og en tredje mannsperson ble skadd da en personbil kolliderte med et vogntog, opplyser operasjonsleder Asbjørn Andersen overfor Dagbladet.

Politiet fikk melding om hendelsen 16.57, og er varsom mot å gi ut for mye informasjon. De har ennå ikke varslet alle pårørende, men kan opplyse overfor Dagbladet at det er en mann og en kvinne over 40 år som har omkommet.

De to omkomne og den skadde tredjepersonen, satt alle i personbilen, skriver Bergen Tidenes (BT) nettutgave. Sjåføren av vogntoget kom uskadd fra hendelsen.

- Føreren og en passasjer omkom, og en tredje person er fraktet til Haukeland med alvorlige skader, sier operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt til BT.no.

Tilstanden til den skadde passasjeren, en 55 år gammel mann, er alvorlig, men stabil. Han får behandling på intensivavdelingen.

Ifølge Bergensavisens (BA) nettutgave, skjedde ulykken på vestsiden av Vassendatunnelen mellom Dale og Evanger bru.

Operasjonsleder Andersen forteller til Dagbladet at veien har vært stengt siden ulykken inntraff, men forventer at den åpnes om kort tid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling