Mann og kvinne pågrepet for Grønland-drapet

Politiet har jobbet med konkrete tips i lengre tid.

PÅGRIPELSE: Politiinspektør Hanne Kristin Rohde viser frem bilde av 56 år gamle Freddy Falmark som ble funnet død i en leilighet i Breigata 9 på Grønland i Oslo. I kveld ble to personer pågrepet i saken, siktet for forsettelig drap eller medvirkning til forsettelig drap. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
PÅGRIPELSE: Politiinspektør Hanne Kristin Rohde viser frem bilde av 56 år gamle Freddy Falmark som ble funnet død i en leilighet i Breigata 9 på Grønland i Oslo. I kveld ble to personer pågrepet i saken, siktet for forsettelig drap eller medvirkning til forsettelig drap. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo politidistrikt har pågrepet to personer - en mann i midten av 20-årene, og en kvinne i midten av 40-årene - i tilknytning til drapet på Freddy Falmark.

Falmark ble funnet død i sin leilighet på Grønland i Oslo onsdag i forrige uke.

Konkrete tips - Vi har jobbet med konkrete tips mot navngitte personer, og det resulterte i pågripelse av to personer i en leilighet i Oslo sentrum i 20-tiden i kveld. Hvor denne leiligheten ligger, kan jeg - av etterforskningstaktiske hensyn - ikke si noe om på nåværende tidspunkt, men pågripelsene skjedde uten dramatikk, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde til Dagbladet.

Begge de pågrepne er kjent av politiet fra tidligere, og skal tilhøre et rusbelastet miljø i Oslo.

Siktelse - Vi vet ikke om vi kommer i gang med avhør i kveld eller i morgen tidlig, og før vi har fått avhørt vedkommende, kan jeg ikke gi ytterligere kommentarer i saken, sier Rohde.

De pågrepne er siktet for forsettelig drap, eller medvirkning til forsettelig drap.