Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann og kvinne siktet for drap i Tromsø

Mann funnet død i bolig i morges.

ÅSTED: Det var i dette huset på Tromsøya den døde mannen i 60-åra ble funnet. Foto: Jørn Normann Pedersen / Nordlys
ÅSTED: Det var i dette huset på Tromsøya den døde mannen i 60-åra ble funnet. Foto: Jørn Normann Pedersen / Nordlys Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har valgt å sikte en mann og en kvinne etter at en mann i dag morges ble funnet død i en bolig i Tromsø.

- Med bakgrunn i funn på stedet og den taktiske etterforskningen pågrep politiet to personer som er siktet for drap eller medvirkning til drap, meddeler Troms politidistrikt i en pressemelding klokka 11.00.

Den antatt drepte mannen er i 60-åra. Han ble funnet i boligen på Tromsøya etter at politiet fikk melding via AMK klokka 08.33, og politiet pågrep kort tid etter en mann, trolig han som nå er siktet.

Tidligere i dag fortalte politiets innsatsleder på åstedet at det har vært utøvd vold i huset. Det ble også opplyst at de hadde tatt hånd om et kvinnelig vitne. Det vites ikke om hun er identisk med kvinnen som nå er siktet.

Etterforskere utfører nå tekniske undersøkelser på åstedet. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger i saken, og etterforskningen er på et tidlig stadium. De vil derfor ikke gå ut med mer informasjon om saken nå.

Dagbladet følger saken.