LIVLØS MANN FUNNET: En mann i 50-åra ble i ettermiddag funnet i Femsjøen ved Tistedal i Halden. Mannen er fraktet til sykehus med luftambulanse. Foto: Rune Gråbein Svendsen
LIVLØS MANN FUNNET: En mann i 50-åra ble i ettermiddag funnet i Femsjøen ved Tistedal i Halden. Mannen er fraktet til sykehus med luftambulanse. Foto: Rune Gråbein SvendsenVis mer

Mann omkom etter drukningsulykke i Halden

Døde på sykehus.

(Dagbladet): Politiet bekrefter overfor Dagbladet like etter klokka 20.00 fredag kveld, at mannen som ble funnet livløs i vannet i Halden tidligere i dag, har omkommet.

- Han ble fraktet til Ullevål sykehus, og omkom der. Vi kjenner ikke til ytterligere detaljer på dette tidspunktet, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har gjennomført avhør av flere personer, og opplyser at det ikke er noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt.

Mannens familie og pårørende er varslet om dødsfallet, opplyser politiet.

Det var like før klokka 15.00 i ettermiddag at politiet kunne melde at redningsetatene hadde rykket ut til Tistedalen i Halden kommune etter melding om en drukning.

- Det er gjort funn av livløs mannsperson. Helse utfører livreddende førstehjelp på vedkommende, opplyste politiet.

Like etter klokka 15.30 meldte politiet at mannen i slutten av 50-åra er på vei til sykehus i luftambulanse.

Mannen skal ha blitt funnet i Femsjøen.

Politiets innsatsleder Per Olav Tjore sier til Halden Arbeiderblad at en person forsøkte å redde mannen som hadde falt i vannet.

-Da mannen ble observert i vannet, hoppet en person etter ut for å prøvde å redde ham. Personen som hoppet i vannet har det bra etter omstendigheten og er ikke fysisk skadet, sier Tjore til avisa.

Saken oppdateres