Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann omkom etter påkjørsel - søker vitner

En mann (89) omkom i natt etter å ha blitt påkjørt i Kristiansand. Politiet er interessert i å komme i kontakt med vitner til hendelsen.

Klokka 12.16 onsdag ble politiet i Agder varslet om en trafikkulykke på riksvei 9 i Kristiansand.

- Meldingen gikk ut på at en person hadde blitt påkjørt av en bil i et fotgjengerfelt på riksvei 9 på Strai i Kristiansand, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Vidar Arnesen.

Den 89 år gamle mannens skader ble først betegnet som alvorlige, men noen timer seinere meldte TV 2 at det var snakk om livstruende skader.

Torsdag morgen skriver politiet i en pressemelding at mannen omkom etter ulykka.

Mannen ble påkjørt ble sendt til Sørlandet sykehus Kristiansand, og døde på sykehuset klokka 02.55 i natt.

De pårørende er varslet om dødsfallet. Det samme er bilføreren, som fikk førerkortet sitt rutinemessig beslaglagt.

Det er ikke mistanke om rus eller alkoholpåvirkning hos vedkommende.

- Føreren av bilen er foreløpig siktet for uaktsom forvoldelse av en annen persons død. Politiet etterforsker hendelsen, og derfor kan siktelsen bli endret, sier Arnesen.

Politiet har ingen vitner til selve hendelsen, og ønsker nå tips i saken.

- Dersom noen har vært vitne til denne hendelsen, eller har opplysninger som kan være viktige for politiet, ber vi dem ta kontakt med oss. Da kan de ringe oss på telefon 02800, sier Arnesen.

Politiets operasjonsleder, Lars Hyberg, fortalte til Dagbladet i går at krimteknikere og Statens vegvesens ulykkesgruppe jobbet på stedet.