Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann omkom i båtbrann i Lofoten

Identifisert - pårørende varslet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Den omkomne mannen er identifisert og pårørende er varslet. Han hadde adresse i Lofoten, opplyser politiet til Lofotposten.

(Dagbladet): En mann omkom i en båtbrann på Ballstad i Nordland. Det melder politiet i Midtre Hålogaland på Twitter.

- Røykdykkere gjorde funn av en mann om bord. Gjenopplivning ble forsøkt, men han er nå erklært død av lege, skriver politiet i meldingen.

Meldingen om brannen kom klokka kvart på tre i natt. Brannvesenet fikk kontroll på brannen klokka 03.20, og det var ikke sprednings- eller eksplosjonsfare.

Til Dagbladet sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen at de vet hvem som eier båten, men at de ennå ikke er sikre på at det er vedkommende.

- Vedkommende er ikke sikkert identifisert, sier Thomassen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling