Foto: Peder Gjersøe
Foto: Peder GjersøeVis mer

Mann omkom i brann på Nøtterøy

Politiet tror den omkomne er huseieren i 80-årene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann omkom i en husbrann på Nøtterøy i Vestfold torsdag ettermiddag. Politiet tror den omkomne er huseieren i 80-årene.

Klokken 13.45 fikk brannvesenet melding om husbrannen og at en person var savnet. Brannvesenet ble møtt av et hus som sto i full fyr, og brannvesenets røykdykkere fant en mann bevisstløs inne i eneboligen. Mye tyder på at dette er huseieren på 80 år.

- Da vi kom fram, var det god fyr i huset. Vi fant mannen bevisstløs i stua og overlot ham til ambulansepersonell, sier fagleder for brannvesenet i Tønsberg, Jarle Steinnes, til NTB.

Mannen ble sendt med ambulanse til Sykehuset Vestfold i Tønsberg, men livet sto ikke til å redde, får NTB opplyst ved Vestfold politidistrikt.

- En mann er bekreftet omkommet. Han er ikke identifisert, men det er bare én person som er registrert på denne adressen, sier politiadvokat Hanne Solheim i Vestfold politidistrikt.

Brannvesenet vet ennå ikke hvordan brannen startet. Det var ikke fare for spredning til andre hus, men brannvesenet jobbet lenge med å slukke flammene i takkonstruksjonen.


NTB