Mann omkom i drukningsulykke

En mann i 30-åra omkom i en drukningsulykke i Hurdalssjøen i Akershus lørdag ettermiddag. Pårørende er varslet.

ULYKKE: En mann i 30-åra skal ha falt ut av en båt i Hurdalssjøen Hurdal i Akershus. Mannen omkom i ulykken. Video: Christina Honningsvåg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann i 30-åra mistet livet i en drukningsulykke i Hurdalssjøen i Akershus kommune lørdag ettermiddag. Pårørende er varslet, skriver politiet på Twitter.

Mannen skal ha falt ut av båten, en liten jolle, i 15.30-tida. Han ble funnet av dykkere i 17.15-tida.

- Det er snakk om en far som har vært ute med båt sammen med sine to sønner. Og så på et tidspunkt har disse sønnene kommet tilbake uten faren sin og sagt ifra til mor at far har havna i vannet, sa operasjonsleder Kristian Loraas til Dagbladet.

Ifølge Loraas skal ikke mannen ha vært svømmedyktig. Han skal være hjemmehørende i Eidsvoll kommune, ifølge NTB. Sønnene er begge under ti år gamle. Det skal ikke være mistanke om noe kriminelt.

Dagbladets reporter på stedet forteller at over 20 personer, ti båter og dykkere fra brannvesenet søkte vannet i nær en time før vedkommende ble funnet av dykkere.

Reporter på stedet bidro i søket etter mannen. Hun forteller at stranden nå er ryddet og politiets sperrebånd er satt opp.

Mannen var meldt savnet i over en time før han ble funnet.

- Søket pågår fortsatt uforminska. Brannvesen bistår med båter og redningsdykkere, sa vakthavende ved 110-sentralen Øst, Espen Stabell, til Dagbladet i 17-tida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer