Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann omkom i frontkollisjon på Dovrefjell

En mann fra Sunnmøre mistet livet i en frontkollisjon på E6 over Dovrefjell fredag. Mannen som kjørte den andre bilen, ble kjørt til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen i 60-årene ble erklært død på stedet, mens den andre føreren, en mann tidlig i 70-årene fra Nord-Norge, ble kjørt til sykehuset på Lillehammer. Politiet fikk melding om kollisjonen, som skjedde ved Fokstugu rundt halvannen mil fra Dombås, klokka 11.17.

– Det ser ut som en av bilene har kommet over i motgående kjørefelt, sier operasjonsleder Per Solberg i Innlandet politidistrikt til Gudbrandsdølen Dagningen.

De to mennene var alene i bilene de kjørte. Det var føreren av en varebil som omkom. Han fikk livreddende førstehjelp av mannskapet på luftambulansen fra Dombås, men livet sto ikke til å redde.

Mannen i personbilen var ved bevissthet da han fikk hjelp av ambulansepersonell på stedet. Skadeomfanget hans er foreløpig ukjent.

E6 ble stengt etter ulykken. I 12.30-tiden ble ett kjørefelt åpnet, og i 17-tiden var veien igjen åpen for fri ferdsel.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media