Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann omkom i frontkollisjon på E6

Bilen kom over i motsatt kjørefelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann omkom i en front-mot-front-kollisjon på E6 ved Biri i Oppland i dag. To personer er sendt til sykehus med skader.

- Meldingen kom inn fra AMK-sentralen klokka 14.56. En personbil på vei sørover, med en mann og en kvinne, kom over i motsatt kjørefelt og traff en annen personbil, med en mann, i fronten, forklarer operasjonsleder Jan Larsstuen ved Vestoppland politidistrikt til Dagbladet.no.

Ulykken skjedde ca. 3 kilometer nord for Biri travbane.

- Mannen i den søroverkjørende bilen er bekreftet omkommet, mens de to andre er sendt til Sykehuset Innlandet Lillehammer med henholdsvis alvorlige og lettere skader, forteller Larsstuen.

Årsaken til ulykken er ennå ikke kjent.

- Vi skal nå foreta tekniske undersøkelser på stedet, samt avhøre øyenvitner til det som skjedde, sier operasjonslederen, som opplyser at veien på ulykkesstedet er stengt.

- Vi håper å kunne åpne den igjen snart, bilene er i ferd med å bli tauet inn nå. For øvrig er det bra omkjøringsmuligheter på stedet, sier Jan Larsstuen til Dagbladet.no.

Foto: STEINAR ANDSJØN
Foto: STEINAR ANDSJØN Vis mer
image: Mann omkom i frontkollisjon på E6
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media