Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann omkom i husbrann i Buskerud

Funnet død av røykdykkere i overtent hus i Vestfossen.

 MANN FUNNET OMKOMMET:  Huset i Omsteds gate i Vestfossen sentrum er helt utbrent. Brannvesenet har berget nabobebyggelsen. Foto: Terje Bendiksby, NTB Scanpix.
MANN FUNNET OMKOMMET: Huset i Omsteds gate i Vestfossen sentrum er helt utbrent. Brannvesenet har berget nabobebyggelsen. Foto: Terje Bendiksby, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er bekreftet omkommet i en kraftig boligbrann første juledags morgen i Vestfossen sentrum, opplyser operasjonsleder Christian Gulli i Søndre Buskerud politidistrikt ved 09.15-tiden.

- Brannen er nå under kontroll, og det skal ikke være fare for den tette bebyggelsen i nabolaget. Først politi fra Hokksund og like etter brannvesen og helsevesen var på brannstedet bare tre-fire minutter etter den første meldingen klokka 07.55. Da var allerede førsteetasjen i det to etasjer høye huset overtent, sier operasjonslederen.

Han roser brannvesenet for innsatsen. Det er for tidlig å si noe om brannårsaken.

Politiet har ikke grunn til å tro at det var flere personer i huset i Omsteds gate.

- Røykdykkere fant en mann døde inne i det brennende huset. Vi kan foreløpig ikke si noe om alder og identitet. Det er bare registrert en beboer på adressen, sier operasjonsleder Christian Gulli.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media