MANN FUNNET OMKOMMET:  Huset i Omsteds gate i Vestfossen sentrum er helt utbrent. Brannvesenet har berget nabobebyggelsen. Foto: Terje Bendiksby, NTB Scanpix.
MANN FUNNET OMKOMMET: Huset i Omsteds gate i Vestfossen sentrum er helt utbrent. Brannvesenet har berget nabobebyggelsen. Foto: Terje Bendiksby, NTB Scanpix.Vis mer

Mann omkom i husbrann i Buskerud

Funnet død av røykdykkere i overtent hus i Vestfossen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er bekreftet omkommet i en kraftig boligbrann første juledags morgen i Vestfossen sentrum, opplyser operasjonsleder Christian Gulli i Søndre Buskerud politidistrikt ved 09.15-tiden.

- Brannen er nå under kontroll, og det skal ikke være fare for den tette bebyggelsen i nabolaget. Først politi fra Hokksund og like etter brannvesen og helsevesen var på brannstedet bare tre-fire minutter etter den første meldingen klokka 07.55. Da var allerede førsteetasjen i det to etasjer høye huset overtent, sier operasjonslederen.

Han roser brannvesenet for innsatsen. Det er for tidlig å si noe om brannårsaken.

Politiet har ikke grunn til å tro at det var flere personer i huset i Omsteds gate.

- Røykdykkere fant en mann døde inne i det brennende huset. Vi kan foreløpig ikke si noe om alder og identitet. Det er bare registrert en beboer på adressen, sier operasjonsleder Christian Gulli.