Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann omkom i kollisjon i Oppland

Tre barn ble også skadd i kollisjonen med et vogntog.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde på riksvei 4 ved Eina i Vestre Toten. Operasjonsleder Tom Eirik Midthaug i Vestoppland politidistrikt opplyser til NTB at det var totalt fem personer involvert i frontkollisjonen.

Føreren av vogntoget var uskadd. De fire andre personene - en mann i 40-årene og tre barn - ble skadd og sendt med ambulanse til sykehuset på Gjøvik. Luftambulanse kunne ikke benyttes på grunn av dårlig vær.

Ved 22-tiden torsdag kveld døde mannen på sykehus, melder NRK.

Ifølge Oppland Arbeiderblad er de tre barna i tenårene. Skadeomfanget for det ene barnet ble først omtalt som kritisk, men tilstanden forbedret seg. De to andre barna ble lettere skadd.

Politiet fikk melding om ulykken like før klokka 18.30. To ambulanser, brannvesen og bilbergingspersonell kom til stedet og veien var stengt i en periode. Det var vanskelige kjøreforhold med snø i veibanen, men ulykkesårsaken var natt til fredag ennå ikke kjent.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling