Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann omkom i trailerulykke

En mann omkom da en trailer kolliderte med en lastebil på E6 ved Jessheim i Akershus i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om ulykken på Jessheim 05.50 torsdag morgen.

- Lastebilen og vogntoget var begge på vei i sydgående retning, og har på en eller annen måte truffet hverandre. Det medførte at den minste lastebilen gikk av E6 på høyre side. Vogntoget skar over i kjørebanen i nordgående retning, forteller vaktsjef Arild Ruud ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no

En mann omkom i ulykken. De to andre involverte er begge fraktet til Sentralsykehuset i Akershus. Omfanget av skadene deres er foreløpig ikke kjent.

Arne Tanderø skulle kjøre sin kone til jobb på Gardemoen, og kom til åstedet kort tid etter at ulykken var et faktum.

- Hadde vi vært ute et halvt minutt før, ville vi sannsynligvis vært midt oppe i det. Publikum var veldig flinke. En sjåfør var raskt ute og fikk omdirigert trafikken, forteller Tanderø.

Veien i nordadgående retning er fremdeles stengt etter ulykken.

- Det vil den være en god stund. Men det er gode omkjøringsmuligheter der ulykken skjedde, opplyser vaktsjef Ruud.

DRAMATISK KOLLISJON: Lastebilen skar ut av veien (sees på jordet helt i bakgrunnen). Vogntoget skar over midtrabatten, dro med seg en lyktestolpe, og veltet i nordgående kjørebane.
RASKT PÅ STEDET: Et ambulansehelikopter og flere ambulanser var raskt på stedet. Her blir en av sjåførene, som skal være lettere skadd, ivaretatt av medisinsk personell (i forgrunnen). En annen får behandling inne i bilen. En tredje mann omkom.
SKAR OVER: Vogntoget skar over i nordgående kjørebane. Veien er fremdeles stengt.