Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann omkom i utforkjøring

34-åring ble kastet ut av bil i Vestfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 En 34-årig mann fra Tønsberg omkom etter en utforkjøring på riksvei 35 - Bispeveien - i Re kommune i Vestfold ved midnattstider mandag.

Mannen som omkom,var fører av bilen. En 23-årig passasjer kom fra ulykken med lettere skader.

Bilen havnet utenfor veien i en høyrekurve, traff en stolpe og havnet ut på et jorde.

- Luftambulanse ble tilkalt, men livet til mannen sto ikke til å redde. Bilføreren ble kastet ut av bilen og har trolig ikke hatt på seg bilbelte, opplyser operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 23.55 søndag kveld. (NTB).

 BLE KASTET UT:  Mercedez\'en ble kastet rundt i utforkjøringen på Bispeveien før den landet på hjulene igjen. Føreren ble kastet ut av bilen og omkom. Foto: Peder Gjersøe.
BLE KASTET UT: Mercedez\'en ble kastet rundt i utforkjøringen på Bispeveien før den landet på hjulene igjen. Føreren ble kastet ut av bilen og omkom. Foto: Peder Gjersøe. Vis mer
RASKT PÅ STEDET: Politi og helsepersonell var raskt på stedet etter utforkjøringen ved Tønsberg i natt, men sjåførens liv sto ikke til å redde.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media