Mann omkom i voldsom kollisjon

Kjørte av veien og krasjet med tre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann i 30-åra omkom på stedet da han kjørte av veien og krasjet med et tre i Vestfold ved midnatt.

- Meldingen kom inn til oss klokka 00.01, og den gikk først ut på at det hadde skjedd en front-mot-front-kollisjon på riksvei 19 mellom Tønsberg og Horten, forteller operasjonsleder Anne Meyer ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

- Da ambulansen kom fram, viste det seg imidlertid at det dreide seg om én bil som hadde kjørt av veien og truffet et tre. Den mannlige bilføreren i 30-åra ble erklært død på stedet etter 45 minutter, opplyser Meyer.

Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent, men de omfattende skadene på bilen tilsier at sammenstøtet har vært svært kraftig.

- Nå driver vi tekniske undersøkelser på åstedet, i samarbeid med ulykkeskommisjonen for veitrafikk, for å finne ut hva som skjedde, sier operasjonsleder Meyer.

Den omkomne bilføreren er hjemmehørende i Sandefjord.

SMADRET: Ut fra skadene på bilen å dømme har sammenstøtet med treet vært svært kraftig. Bilføreren i 30-åra ble skåret ut av vraket og fikk livreddende behandling, men døde på stedet. Foto: LASSE LJUNG
SMADRET: Ut fra skadene på bilen å dømme har sammenstøtet med treet vært svært kraftig. Bilføreren i 30-åra ble skåret ut av vraket og fikk livreddende behandling, men døde på stedet. Foto: LASSE LJUNG Vis mer
Mann omkom i voldsom kollisjon