Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann omkommet i trafikkulykke på E6 ved Kløfta. Befant seg utenfor bilen

To andre personer er sendt til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann omkom i natt i en alvorlig trafikkulykke på E6 i nordgående kjøreretning ved Kløfta. Det bekrefter operasjonsleder i Øst politidistrikt, Thoirleif Skovereng, overfor Dagbladet natt til søndag.

Politiet på Romerike fikk først melding om en ulykke klokka 23.30, og var på vei til stedet. Men allerede før de kom fra fikk de melding om en ny ulykke.

- Vi kan ikke si så mye annet foreløpig enn at det har vært en ulykke. Den første meldinga gikk ut på at en bil hadde kjørt ut. Så fikk vi melding om at det hadde skjedd flere ulykker der. Vi vet ikke helt ennå nøyaktig hva som har skjedd, men det er tre biler som er involvert, sier Skovereng.

Politiet tror mannen ble påkjørt etter at han gikk ut av bilen sin for å hjelpe personen som først kjørte ut, får Dagbladet opplyst. Politiet håper å ha mer informasjon om hendelsesforløpet i løpet av dagen.

Den omkomne personen er en mann, men politiet vil foreløpig ikke gå ut med mer informasjon. De fleste av mannens pårørende skal være varslet, opplyser politiet.

- Det jeg kan si er at en person har vært utenfor bilen og blitt påkjørt. Det er for tidlig å si hva han gjorde der. Om han forsøkte å hjelpe andre, sier Skovereng.

I tillegg til den omkomne mannen er to personer fraktet til henholdsvis Ullevål og Ahus for behandling.

Det er ekstremt krevende kjøreforhold i området, og Skovereng forteller at de allerede har fått meldinger om en rekke trafikkuhell lørdag kveld og natt til søndag.

- Vi ber folk om å ta det pent på veiene, sier han.

I dag vil politiet avhøre vitner til ulykkene, og i morgen vil de gjennomføre tekniske undersøkelser av de tre involverte bilene, opplyser operasjonslederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media