Mann onanerte på barneskole

Lærerinnen fikk seg litt av et sjokk da hun åpnet døra til klasserommet på Vuku barneskole. På en pult satt en voksen mann og onanerte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen stakk fra skolen så fort han kunne, og lærerinnen fikk varslet både skolens ledelse og politiet. Både lærere og elever observerte mannen på vei bort fra skolens område, og ga politiet et godt signalement av ham, melder Adresseavisen.

Politiet startet dermed en jakt på mannen i slutten av 20-årene, som endte med at han ble pågrepet i sin bolig i Levanger noen få timer seinere.

- Han har lagt alle kort på bordet og innrømmet at han satt og onanerte med en jakke tilhørende en av barna foran seg. Han hadde ingen forklaring på hvorfor han gjorde dette, sier vaktleder Einar Klevmo ved Verdal lensmannskontor.

Barn i naborommet

Det var flere barn i naborommet mens mannen holdt på, men rektor Randi Segtnan opplyser at det ikke var noen barn i rommet.

- Heldigvis! Vi er alle sjokkert over at dette kunne skje på vår skole, sier Segtnan som har informert alle foreldrene om hendelsen.

Hun forteller at dette er ting lærere aldri drømmer om en gang.

- Det er bare helt forferdelig, sier hun.

Segtnan roser politiet som klarte å pågripe mannen så raskt. Politiet sier at de ser alvorlig på hendelsen, men at mannen ikke er dømt for lignende saker tidligere.

- Han har tilstått og det virker ikke som han er i psykisk ubalanse, sier vaktleder Klevmo til Adresseavisen.