Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann overfalt i eget hjem i natt: Banket opp og rispet med kniv

Innlagt på intensivavdelingen på sykehuset i Drammen.

TEKNISKE UNDERSØKELSER: Politiets teknikere har arbeidet i mannens bobel siden klokka 06.00 lørdag morgen. Foto: Vegard  M. Aas
TEKNISKE UNDERSØKELSER: Politiets teknikere har arbeidet i mannens bobel siden klokka 06.00 lørdag morgen. Foto: Vegard M. Aas Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt klokka 02.00 i natt skal en mann i 50-åra ha blitt overfalt i sitt eget hjem i Hokksund, opplyser operasjonsleder Kjell-Reidar Johansen ved Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet.

- Han ble utsatt for grov vold, og er nå innlagt på sykehuset i Drammen med alvorlige skader, sier Johansen.

Politiet fikk melding om hendelsen cirka klokka 03.30 i natt, opplyser operasjonslederen.

- Det framkom da at mellom en og tre ukjente gjerningsmenn hadde banket opp mannen, rispet ham med kniv, fratatt ham verdisaker og deretter forsvunnet, sier Johansen.

- Han hadde blod i lungene, og var så medtatt at vi ikke har kunnet ta noen forklaring av ham, utdyper han overfor NTB.

Mannen ble da kjørt rett til sykehus, hvor han ble innlagt på intensivavdelingen med det som betegnes som alvorlige skader. Han skal være ved bevissthet, ifølge operasjonslederens opplysninger.


Politiets tekniske etterforskere har arbeidet i mannens bopel siden klokka 06.00 i morges. I tillegg arbeides det nå med å innhente bilder fra aktuelle overvåkningskamera i nærheten.

Politiet er per nå usikre på hvordan gjerningspersonene skal ha kommet seg inn i mannens bopel.

- Mannen har sagt at han ikke kjente gjerningsmennene, og vi vet ikke hva som er årsaken til overfallet, sier Johansen til dt.no.

Ifølge politiets opplysninger skal mannen ha blitt frastjålet en mobiltelefon. Johansen er usikker på om - og eventuelt hva annet som skal ha blitt tatt.

Mannen er ifølge Johansen ikke kjent for politiet fra tidligere.

Dagbladet følger saken.

ALVORLIG SKADET: Ifølge politiets opplysninger skal mannen ha blitt banket opp og rispet med kniv. - Han hadde blod i lungene, og var så medtatt at vi ikke har kunnet ta noen forklaring av ham, sier operasjonsleder Johansen. Foto: Vegard M. Aas
ALVORLIG SKADET: Ifølge politiets opplysninger skal mannen ha blitt banket opp og rispet med kniv. - Han hadde blod i lungene, og var så medtatt at vi ikke har kunnet ta noen forklaring av ham, sier operasjonsleder Johansen. Foto: Vegard M. Aas Vis mer