Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann på frifot etter å ha skremt kvinne i solarium

Mannen stod bak kvinnens solseng da hun oppdaget ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Onsdag kveld opplyser Oslo politidistrikt om at de har gjennomsøkt et solstudio i Bogstadveien ved Majorstuen i Oslo.

Politiet rykket ut etter å ha fått inn en melding om at en mann hadde gjemt seg bak en av solsengene.

- Vi fikk inn en melding fra en person som hadde vært i kontakt med en dame utenfor Brun og blid i Bogstadveien. Den fornærmede hadde lagt seg ned på en solseng da hun oppdaget en mann som stod bak solsengen, sier Line Skott, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Ifølge Skott gjorde mannen ingen fysiske tilnærmelser mot kvinnen.

- Hun ble selvsagt fortumlet og lurte på hva han gjorde der. Da sa mannen at han gjemte seg for politiet. Vi hadde ingen søk etter personer i området, forklarer Skott.

Politiet har søkt igjennom stedet uten resultat.

- Da vi ankom stedet søkte vi gjennom selve solariumet og bygg i nærheten, men han var forsvunnet. Vi tok en god prat med fornærmede, som selvsagt var svært opprørt, men i godt mot. Hun dro hjem etter hendelsen, sier Skott.

Politiet har avsluttet søket etter mannen som fortsatt er på frifot.

- Vi har opprettet en sak på hendelsen fordi vi anser den som svært alvorlig. Ifølge patruljen på stedet er det gode overvåkningsbilder, så forhåpentligvis vil en etterforskning gi et bedre bilde av den mistenkte, sier Skott.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!