Mann på tur med barn omkom i fjellet på Sunnmøre

Barna så etter alt å dømme faren falle i døden, ifølge politiet. 

ULYKKEN: I fjellet ved Norddal omkom en mann onsdag ettermiddag. 
ULYKKEN: I fjellet ved Norddal omkom en mann onsdag ettermiddag.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann i 50-åra ble onsdag ettermiddag funnet død i fjellet ovenfor bygda Norddal på Sunnmøre. Det bekrefter politiet i Møre og Romsdal overfor Dagbladet.

Mannen gikk tur med sine barn da ulykken inntraff og ifølge politiet var barna vitne til den tragiske ulykken som kostet deres far livet.

- Mannen ble erklært død på stedet. Vi har ikke snakket direkte med barna, siden de er veldig preget av dette. De var åpenbart vitne til hendelsen. Dette er en veldig tragisk sak, sier operasjonsleder Arild Reite i Møre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet.

Det er uklart hva som skjedde i forkant av ulykken. Operasjonsleder Reite sier det fortsatt ikke er kjent om ulykken fant sted på en tursti eller utenfor turområdet i fjellet ved Norddal.

Barna skal selv ha ringt mor og sagt ifra om ulykken.

- Barna ringte til mor ved hjelp av en mobiltelefon. Etterhvert fikk barna også kontakt med andre turgåere i terrenget som tok hånd om dem og hjalp med å varsle politiet. Barna tas nå hånd om krisepersonell, opplyser Reite.

Den omkomne mannen er hjemmehørende i Norddal kommune.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer