Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet etter å ha truet med å skyte Nav-ansatte

Pågrepet under væpnet politiaksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Trondheim gikk tirsdag til væpnet aksjon mot et Nav-kontor etter at en mann hadde framsatt drapstrusler mot Nav-ansatte.

Politiet i Trondheim fikk klokken 12.39 melding fra Vestfold politidistrikt om at en mann hadde truet med å skyte og drepe ansatte ved Nav. Politiet trodde først at trusselen var rettet mot Nav-kontoret i Horten, men telefonen ble sporet til Trondheim.

Mannen var navngitt og telefonen ble sporet til Lerkendal i Trondheim, skriver Adresseavisen.

- Mannens historie gjorde at vi tok trusselen på alvor. Vi mente mannen var i stand til å gjennomføre trusselen, sier operasjonsleder Tor Mauseth ved Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Dermed ble det satt i gang en væpnet aksjon, og politiet ankom Nav-kontoret på i Anton Gevskots veg i Trondheim klokken 13.00. To minutter senere var mannen pågrepet og politiet hadde full kontroll over situasjonen.

- Han satt og ventet på en time han hadde klokken 13 ved kontoret, sier operasjonslederen.

Han sier pågripelsen foregikk uten dramatikk, men at de som var på Nav-kontoret sikkert opplevde at det var noe dramatisk som foregikk rundt dem.

Mannen er godt kjent av politiet fra tidligere.

(NTB)

NAV-ANSATTE TRUET : Politiet i Trondheim gikk til væpnet aksjon etter at en mann hadde framsatt drapstrusler mot Nav-ansatte. Foto: Øistein Norum Monsen
NAV-ANSATTE TRUET : Politiet i Trondheim gikk til væpnet aksjon etter at en mann hadde framsatt drapstrusler mot Nav-ansatte. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer