Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet etter dødsfall i Orkanger

En mann i midten av 40-årene er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en kvinne (51) ble funnet død i en leilighet i Orkanger sentrum i Sør-Trøndelag torsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i midten av 40-årene er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en kvinne (51) ble funnet død i en leilighet i Orkanger sentrum i Sør-Trøndelag torsdag kveld.

Lensmann Bjørn Ivar Ustad i Orkdal sier til NTB at mannen ble pågrepet i nærheten av åstedet kort tid etter at politiet kom til stedet.

- Jeg kan ikke si noe om hva som førte til pågripelsen. Det var imidlertid ikke mannen selv som varslet om at kvinnen var død, sier Ustad.

Kvinnen ble funnet død i sin egen leilighet. Lensmannen ønsker ikke å si noe om dødsårsaken, og heller ikke hvem som varslet politiet.Gjennom natten

- Jeg regner med at vi kan si en del mer fredag etter at de første tekniske undersøkelsene på åstedet etter planen avsluttes i løpet av natten, sier Ustad.

Lensmannskontoret fikk torsdag kveld bistand av to teknikere fra kriminalteknisk avdeling ved Trondheim politistasjon. Kripos er foreløpig ikke blitt bedt om å bistå i etterforskningen, men Ustad sier at det vurderes fortløpende.Avhører vitner

Politiet fikk melding om dødsfallet ved 19-tiden. Den pågrepne mannen var ikke avhørt torsdag kveld.

- I tillegg til tekniske undersøkelser på åstedet har vi startet med avhør av vitner, uten at jeg kan gå nærmere inn på det, sier Ustad til NTB.Kriseteam

Ifølge adressa.no er kvinnens pårørende tatt hånd om av et kriseteam.

- Det er lensmannen som uttaler seg om denne saken, men jeg kan bekrefte at vi er ute og bistår, sier lederen av kriseteamet, Siv Ekrem.

Det vil bli avholdt en pressekonferanse om saken på lensmannskontoret i Orkanger fredag klokken 11.

(NTB)

Hele Norges coronakart