Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet etter funn av død person på Bryne

På eiendom utenfor Bryne sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du på stedet? Har du tips, bilder, innspill eller informasjon? Last opp videoen din til DBTV-desken, ring oss på 24 00 00 00, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.

(Dagbladet): En person er pågrepet etter at en person er funnet død på Bryne i Rogaland fredag. Det melder Aftenbladet.

- Vi etterforsker et dødsfall på Bryne i dag, og en person er pågrepet, opplyser operasjonsleder Kjetil Føyen til avisa.

Politiets innsatsleder bekrefter overfor Stavanger at den på pågrepne er en mann.

Politiet vil foreløpig ikke si noe om kjønn eller alder på avdøde eller om de to personene kjente hverandre.

- Vi er i en veldig tidlig fase av etterforskningen. Det er for tidlig å si om dette blir en straffesak eller ei. En person er tatt inn til avhør, opplyser operasjonsleder Kjetil Føyen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Politiet ønsker ikke å si noe om hvor den avdøde ble funnet. Ifølge Stavanger Aftenblad ble personen funnet på en eiendom ikke langt unna Bryne sentrum.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling