Mann pågrepet etter funn av kvinne i Sør-Odal

Funnet død i bolig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB):  Mandag ble en kvinne i 20-årene funnet død i en bolig i Sør-Odal i Hedmark.

En mann i 30-årene er nå pågrepet etter funnet, som politiet har betegnet som et mistenkelig dødsfall, skriver VG. Ifølge avisas opplysninger har politiet siktet mannen for å ha forlatt kvinnen i hjelpeløs tilstand.

- Han ble pågrepet mandag ettermiddag. Han har forklart seg om saken slik han kjenner den, og ut fra hans kunnskap, så mener han at han ikke har gjort noe feil, sier siktedes forsvarer Jørn Mejdell Jakobsen til VG.

Funn på stedet gjør at politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig, melder NRK. Seinere i dag er den foreløpige obduksjonsrapporten klar.

- Politiet i Hedmark vil komme med ytterligere informasjon vedrørende saken senere i dag. Vi venter på den foreløpige obduksjonsrapporten før vi uttaler oss mer. Når vi har gjort oss kjent med innholdet og orientert pårørende vil media bli orientert om sakens fakta, skriver kommunikasjonsrådgiver Kari-Anne Dobloug i Hedmark politidistrikt i en pressemelding torsdag formiddag.

Det var en politipatrulje som fant kvinnen i boligen, som etter det Dagbladet vet ligger i nærheten av Skarnes.

- Kvinnen bodde ikke der hun ble funnet, opplyser lensmann Ole B. Sandvik i Sør-Odal til Glåmdalen onsdag kveld.

- Hva funnene er kan vi ikke gå inn på, men videre etterforskning kan gi oss mer svar på hva som har hendt, sier politiadvokat Bjørn E. Pettersen i en pressemelding.

Den avdøde ble obdusert onsdag.