TRUET MED KNIV: En mann som truet en kvinne med kniv på Oslo S fredag kveld, ble pågrepet av politiet etter kort tid. Foto: Reber Bakir
TRUET MED KNIV: En mann som truet en kvinne med kniv på Oslo S fredag kveld, ble pågrepet av politiet etter kort tid. Foto: Reber BakirVis mer

Mann pågrepet etter gisselsituasjon på Oslo S

Truet kvinne i 20-åra med kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann som truet en kvinne med kniv på Oslo S fredag kveld, ble pågrepet av politiet etter kort tid. Mannen holdt en kniv mot halsen til kvinnen, skrivet NTB.

- Gjerningsmannen holdt en kniv mot halsen og magen til kvinnen. Det er usikkert om dette var et ran, men situasjonen ble betegnet som en gisselsituasjon da den pågikk, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt Christian Krohn Hengeseth til VG.

Politiet fikk beskjed om situasjonen klokka 21.30. Hendelsen skjedde ved den store Narvesen-kiosken i avgangshallen på Oslo Sentralstasjon.

Et område rundt kiosken er sperret av, men trafikken fra stasjonen går som normalt.

Reber Bakir var vitne til hendelsen.

- Jeg satt på en av benkene veldig nær inngangen til Narvesen da det skjedde. Plutselig så jeg en kunde som hadde handlet på Narvesen og en ansatt kom løpende ut av kiosken og ropte at vi måtte ringe politiet. Da kom politiet ganske kjapt, sier Bakir til Dagbladet.

- Jeg så at mannen sto og holdt kvinnen fast med en kniv rundt halsen hennes, sier Bakir, som så tok et bilde av hendelsen.

Frilansjournalist Fredrik Hove forteller at innsatsleder på stedet informerte om at kvinnen var ansatt hos Narvesen.

- Han fortalte at hun ble truet med kniv mot mage / halsregionen, sier Hove til Dagbladet.

Personen skal ikke være fysisk skadet etter hendelsen, opplyste politiet på stedet ifølge Hove. Mannen som er pågrepet skal ikke være en kjenning av politiet.

Dagbladet følger saken.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram