Mann pågrepet etter ICA-ran

To ICA-ansatte ble truet med pistol og teipet fast før ransmannen stakk av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet har pågrepet en mann i forbindelse med det væpnede ranet av en ICA-forretning på Vinderen i Oslo i morgentimene i dag.

Store politistyrker jaktet på gjerningsmannen etter at dagligvarebutikken i Borgenveien 42 ble ranet like før klokken 07.00. Det er ukjent hvor stort beløp gjerningsmannen fikk med seg. Mannen stakk av til fots og væpnede politistyrker og en hundeekvipasje ble satt inn i jakten på mannen.

- Vi har pågrepet en person mistenkt for forholdet, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Gjerningsmannen ble pågrepet i området klokken 7.41.

Truet med pistol

To ansatte ble teipet fast til hverandre og truet med pistol.

- Det går bra med de to ansatte, de er ikke skadet, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Even Jørstad, til Dagbladet.no.

Ingen av de to ansatte i butikken ble fysisk skadd. Det er foreløpig ikke kjent om raneren fikk med seg penger eller andre verdier.

Maskert

Etter ranet løp mannen ned Borgenveien og mot Diakonhjemmet sykehus. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer